вторник, 21 септември 2010 г.

Канени сте на сватба , а още нямате рокля

Намирането на подходяща рокля за предстоящата сватба, на която сте поканени като гост, изисква сериозно планиране. Съществуват две основни съображения: на първо място- отношенията ви с щастливата двойка, и от друга страна - впечатлението, което бихте искали да направите.


Ако например, сте поканени на "сватба по задължение" на далечни роднини, с които не поддържате връзка, колеги от университета или бизнес партньори. Най-вероятно се надявате да се появите за малко и да се измъкнете незабелязано в първия удобен момент. Семпла рокля в един цвят и дължина до коляното в комбинация с чифт удобни обувки с нисък ток, ще свърши работа за този случай.



Ако ще присъствате на сватбата на бившия (който не се жени за Вас), се налага да инвестирате сериозна сума в най-предизвикателна и умопомрачителна рокля, която можете да намерите. Помислете за екзотични цветове и животински мотиви, дълбоко деколте, съблазнителен гръб и секси сандали на висок ток. Ако се притеснявате, че ще засенчвате булката, то точно това е целта. За предпочитане е също така, да се появите под ръка с най-привлекателния приятел на младоженец и негов съперник.



Мястото на сватбата също трябва да бъде взето под внимание. Ако сватбата е в градина, това е чудесен повод да се сдобиете с една от онези свежи дълги рокли с цветни мотиви, които ще можете да носите и следващата лято в дискотеката на плажа. Ако пък е предвидена и церемония в църква и сте се спряли на рокля с голи рамене -не забравяйте да вземете шал или плетена жилетка. И най-важното не забравяйте да вземете доброто си настроение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар