вторник, 10 август 2010 г.

Бляскава сватба в златно

Златото символизира богатството и лукса, което го прави идеален избор за декор на вашата сватба. Независимо от сезона или мястото, златото е класически начин за придаване на незабравима елегантност на този тържествен ден. Златото може да бъде и обаятелен съпровод на други цветове. Без значение дали комбинирате златото с бяло, екрю, бордо или шоколадово кафяво, този цвят прави всичко да изглежда по-красиво.

Можете да включите темата за златото още от самото начало на приготовленията, като изберете сватбени покани с релефни златни букви, украсите масите с малки свещници със златни орнаменти и поръчате малки „златни съкровища”, като подарък за гостите уважили вашия сватбен ден.

Един лесен начин да добавите злато за своя сватбен ден е с бижута . Булката, младоженеца и основните гости на сватбеното тържество могат да носят златни акценти. Златни обеци и колиетa за дамите и златни ръкавели за мъжете. Косата на булката, както и букета могат да бъдат украсени със злато и блестящи накити.


БУЛЧЕНСКИ РОКЛИ В ЗЛАТНО

И разбира се, най-важният елемент на всяко сватбено събитието – роклята на булка. Тук избора е богат, от традиционната бяла булченска рокля с дискретен златен колан до по-смелите и авангардни решения, като богата украса от златна бродерия и инкрустирани камъни или бляскав модел изцяло в златно.

Ето и едно предложение за организиране на Сватба в златно -> агенция Арабела

Няма коментари:

Публикуване на коментар