вторник, 17 януари 2012 г.

БУЛЧИНСКИ ОБУВКИ

Жените имат специална връзка със своите обувките. Нищо не може да оправи настроението на една жена както чифт секси високи токчета. И след като обувките могат да имат такова въздействие върху психиката на жената, то избора на булченски обувки трябва да бъде направен изключително внимателно.

Всичко, от дизайна, през височината на тока, до цвета на сватбените обувките трябва да е перфектно. Те трябва да подчертават красотата на роклята и в същото време, да са толкова удобни, че да можете да се насладите истински на този специален ден!

http://www.belnoir.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=141&products_id=754



 Колкото до цвета, възможни са няколко подхода. Традиционно булките избират сандали или затворени обувки в тон с роклята. Нюансите на бяло и екрю обаче са твърде много и това прави задачата по намирането на обувки в същия цвят почти невъзможна. Затова американците са измислили системата, в която си избирате модел изработен в бял сатен, а фирмата го оцветява допълнително в избрания от Вас нюанс.

http://www.belnoir.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=141&products_id=752













Има и друга опция: да изберете цвят различен от цвета на роклята, който да съответства на цвета на ассесоарите, като сребърен или златен.















А за най-смелите, последните модни тенденции предлагат комбиниране на булчинската рокля с обувки в ярки цветове, като цикламено, оранжево или тюркоазено.



Вече и в България можете да поръчате сандали или официални обувки в избран от вас цвят. Фирмата Benjamin Walk предлага над 300 модели обувки, които могат да бъдат оцветени в 120 различни нюанси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар