сряда, 30 септември 2009 г.

БУЛЧИНСКА РОКЛЯ ПОД НАЕМ

Стъпка 1
Първо трябва да решите дали наемането на булчинска рокля е подходящо за Вас. Ако искате да запазите Вашата рокля като семейна реликва, която да предадете на дъщеря си ще трябва да купите своята рокля. Ако, обаче, не искате да влагате толкова пари в нещо, което ще носите няколко часа, а след това ще се чудите къде и как да съхранявате, тогава роклята под наем е перфектното решение за Вас.

Стъпка 2
Направете си списък със сватбени салони, които отдават булчински рокли под наем. Поговорете с Ваши приятелки и познати, които наскоро са били булки, да Ви препоръчат бутик с безупречна репутация.

Стъпка 3
Започнете своята обиколка по сватбените салони достатъчно рано. Един от недостатъците на взимането на рокля под наем е, че избора на модели е ограничен. Намирането на перфектната рокля във вашия размер и в отлично състояние, може да отнеме известно време. Когато откриете роклята на Вашите мечти, убедете се, че роклята е свободна за датата на която Ви трябва.

Стъпка 4
Попитайте също и за аксесоари, които се предлагат към избрания от Вас модел. Няма смисъл да купувате аксесоари за рокля, която не притежавате. Би било чудесно, ако успеете да договорите пакет, който включва воал или тияра, шал или ръкавици, както и бижута.
 
Стъпка 5
Прочетете внимателно договора за наем на роклята. Договорът трябва да включва гаранции, че роклята ще бъде изчистена и готова за взимане няколко дена преди самата сватба. Обърнете специално внимание на клаузите при повреда на роклята и се убедете, че описанието на състоянието на роклята отговаря на действителността.

Стъпка 6
Преди да платите, уточнете всички подробности. Взависимост от бутика, на който сте се спряли, може да оставите само депозит за роклята или да платите цялата сума на наема предварително. Във всеки случай, вземете разписка за сумата, която оставяте и я пазете докато върнете роклята обратно.

вторник, 8 септември 2009 г.

Сватба в кралско лилаво и сребро

Комбинацията от различни нюанси на лилавото и сребърни акценти е подходяща за всеки сезон и може да придаде аристократично излъчване на вашата сватба.

Ето и няколко идеи от мен в тази посока:

Украсете вашето тържество с много блещукащи свещи, ухание на цъфнали бели рози и кали в цвят на слива, лъскави покривки в лилаво, сребърни прибори и бродирани салфетки.

Декорацията на сватбената торта може да бъда стилизирана реплика на изящния булчински букет. Да не забравяме, че и поканите на гостите трябва да са в тон с аранжировка.

Великолепната булчинска рокля с деликатни сребърни акценти и шаферките в шифонени лилави рокли ще завършат цялостното излъчване и ще направят този ден незабравим не само за вас, но и за вашите гости. Успех!

Интересни връзки -> Рокли за кума и шаферка в лилаво